ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης στη φιέστα της Τούμπας

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης στη φιέστα της Τούμπας

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στην Τούμπα εν μέσω αποθέωσης από τους οπαδούς του Δικεφάλου για τη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας της τρέχουσας σεζόν, πρώτου του μετά από 34 χρόνια και από τη γιορτή δεν γινόταν να λείπει ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης.

Κάτι, το οποίο άλλωστε αναμενόταν. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου μπήκε εν μέσω αποθέωσης από τους οπαδούς της ομάδας που γέμισαν την Τούμπα για τη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε στην Τούμπα (και γενικότερα σε γήπεδο), σε αγώνα της ομάδας του την τρέχουσα σεζόν, καθώς βάσει της ποινής που του έχει επιβληθεί για τα περσινά γεγονότα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δεν έχει κανονικά δικαίωμα εισόδου.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου αφού το έψαξαν βρήκαν νομικό τρόπο για να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης το παρών στην απονομή του τίτλου και την φιέστα χωρίς να κινδυνεύσει με επιπλέον κυρώσεις, καθώς μπήκε στο γήπεδο, αφότου έχει κλείσει το φύλλο αγώνα και να έχουν αποχωρήσει οι ομάδες αρχικά από τον αγωνιστικό χώρο (τουλάχιστον οι φιλοξενούμενοι).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ