ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Γ. Σαββίδης βάζει τέλος στα σενάρια για Τρεμπέλ

Anderlecht's captain Adrien Trebel, centre, controls the ball during the group D Europa League soccer match between Fenerbahce and Anderlecht at the Sukru Saracoglu stadium, in Istanbul, Thursday, Nov. 8, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Anderlecht's captain Adrien Trebel, centre, controls the ball during the group D Europa League soccer match between Fenerbahce and Anderlecht at the Sukru Saracoglu stadium, in Istanbul, Thursday, Nov. 8, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Ο Γιώργος Σαββίδης έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον 28χρονο Γάλλο κεντρικό μέσο της Άντερλεχτ, Αντριάν Τρεμπέλ.

Ο βελγικός Τύπος ενέπλεξε τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια απόκτησης του Αντριάν Τρεμπέλ. Ο Γιώργος Σαββίδης έβαλε τέλος μέσω απάντησης σ' ερώτηση ακολούθου του στο Instagram στα σενάρια για τον 28χρονο (3/3/1991) Γάλλο κεντρικό μέσο (1,74 μ.) της Άντερλεχτ.

"Όχι" ήταν η απάντηση στο σχόλιο που τον ρωτούσε εάν γνωρίζει τον Γάλλο, τον οποίον ο Δικέφαλος αντιμετώπισε σε φιλικό το καλοκαίρι του 2018.

Μάλιστα ο Τρεμπέλ είχε πολύ καλή απόδοση σε εκείνο τη φιλική αναμέτρηση. Είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και έδωσε και την ασίστ στο γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι Βέλγοι.

Εκτός από τα καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις, είχε καλές μεταβιβάσεις και ήταν ένας από τους παίκτες της βελγικής ομάδας που ξεχώρισαν στο παιχνίδι.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Άντερλεχτ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο ΠΑΟΚ με αντεπίθεση στο δεύτερο ισοφάρισε σε 2-2.

Photo credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ