ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα αποφασίζει για τις προπονήσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου

Hamburg's Kyriakos Papadopoulos plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and RB Leipzig in Hamburg, Germany, Friday, Sept. 8, 2017. Leizig defeated Hamburg by 2-0. (AP Photo/Michael Sohn)
Hamburg's Kyriakos Papadopoulos plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and RB Leipzig in Hamburg, Germany, Friday, Sept. 8, 2017. Leizig defeated Hamburg by 2-0. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα κρίνει αν επιτραπεί στον Κυριάκο Παπαδόπουλο να προπονείται στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία ή όχι.

Στην Γερμανία γράφουν ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει πάρει άδεια από το Αμβούργο για ατομικές προπονήσεις στην Ελλάδα και ενεργοποιώντας τις επαφές που έχει στον ΠΑΟΚ αλλά και μέσω ανθρώπων της Εθνικής Ελλάδας ζήτησε να προπονείται στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Όπως τονίζεται μάλιστα το γεγονός ότι ο Έλληνας αμυντικός θέλει να προπονείται με τον ΠΑΟΚ είναι μια ένδειξη για το ποδοσφαιρικό του μέλλον καθώς δεδομένα δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Γερμανίας. Όπως και να έχει πάντως δεν είναι σίγουρο ότι θα προπονείται με τον ΠΑΟΚ ο Έλληνας κεντρικός.

Η σχετική απόφαση θα παρθεί από τον Αμπέλ Φερέιρα που θα ενημερωθεί για το θέμα. Αν κρίνει πάντως κανείς από το τι συνέβη με την περίπτωση του Ουάρντα, που επέστρεψε μετά το δανεισμό του στην ΑΕΛ και προπονείται μόνος του σε διαφορετικές ώρες από την ομάδα, δύσκολα θα επιτραπεί από τον Πορτογάλο τεχνικό να διαταραχθεί η ισορροπία του γκρουπ.

Η στάση που θα κρατήσει τώρα ο ΠΑΟΚ στο ζήτημα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλου δεν θα προδικάσει εξελίξεις ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Είτε επιτραπεί στον Έλληνα αμυντικό να προπονείται στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας είτε όχι, όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα παίξει και πάλι το ζήτημα της επιστροφής του στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.

PHOTO CREDITS: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ