ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο ατζέντης του Χατσερίντι διαψεύδει ενδεχόμενη αποχώρηση του Ουκρανού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο εκπρόσωπος του Εβγέν Χατσερίντι, Ιβάν Πιροζένκο, προσπάθησε να υποβαθμίσει τις δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ στην Ουκρανία με βάση τις οποίες έθεσε θέμα παραμονής του στο "Δικέφαλο", από τη στιγμή που δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο 31χρονος Ουκρανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Εβγέν Χατσερίντι, έθεσε θέμα παραμονής του στο "Δικέφαλο" εστιάζοντας τα λίγα λεπτά συμμετοχής. Ο εκπρόσωπός του, Ιβάν Πιροζένκο, ωστόσο έσπευσε με δηλώσεις του στον "ΑθλητικόMetropolis" ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης.

"Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος εάν δεν αγωνίζεται. Δεν είναι τόσο σοβαρό όσο φαίνεται. Εξέφρασε ένα συναίσθημα. Δε βλέπω κάποιο θέμα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, δεν κάνει πολιτική ούτε δεύτερες σκέψεις. Εξέφρασε απλά ένα συναίσθημα. Είναι παιδί. Όταν παίζει αισθάνεται καλά ενώ όταν δεν παίζει δεν είναι καλά.

Έχει την οικογένεια του εκεί, ο ΠΑΟΚ είναι μια φανταστική ομάδα με φανταστικούς φιλάθλους. Είναι παιδί και εκφράζει συναισθήματα. Πρέπει να παλέψει. Να αναρωτηθεί γιατί δεν παίζει και να προσπαθήσει να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα", υποστήριξε και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ενόχληση που προκάλεσε στον Ιβάν Σαββίδη η κίνηση του να δείξει τις επικαλαμίδες του με τα χρώματα της Ουκρανίας, στους οπαδούς της Σπαρτάκ:

"Ήταν μια συναισθηματική αντίδραση. Δεν πρέπει να εμπλέκει την πολιτική με το ποδόσφαιρο. Ενόχλησε την οικογένεια του Σαββίδη. Πρέπει κάποιος από τον ΠΑΟΚ να τον διδάξει για το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ και ίσως να είναι και δικό μου λάθος που δεν του εξήγησα». Για την ελληνική υπηκοότητα: «Στην Ουκρανία δεν επιτρέπει ο νόμος να έχει κάποιος δύο υπηκοότητες. Πρέπει να απαρνηθείς τη μία για να αποκτήσεις την άλλη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ