ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο αποχαιρετισμός των παικτών στον Λουτσέσκου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είπαν το δικό τους "αντίο" στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Αλ Χιλάλ.

Αιφνιδίως χθες (28/6) ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτέλεσε παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αφού η Αλ Αχλί πλήρωσε τη ρήτρα του ύψους 2 εκατ. ευρώ και ο ίδιος αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας. Πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν για τον Δικέφαλο, που καλείται να αναζητήσει τη διάδοχη κατάσταση για την άκρη του πάγκου του, μιας και ο Ρουμάνος δεν θα βρίσκεται στην Τούμπα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είπαν το δικό τους "αντίο" στον Λουτσέσκου και συγκεκριμένα οι Κρέσπο, Βαρέλα και Καντουρί, οι οποίοι μέσω των σόσιαλ μίντια θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον προπονητή, με τον οποίον κατέκτησαν πρωτάθλημα και Κύπελλο σε μια ονειρεμένα σεζόν για τους ασπρόμαυρους.

"Ευχαριστώ για όλα. Θα μείνεις στο μυαλό όλων γιατί αυτό που καταφέραμε ήταν ιστορικό. Εύχομαι να βρεις τον τρόπο να δουλέψεις όπως σου αρέσει και να είσαι ευτυχισμένος", έγραψε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Άνχελ Κρέσπο, ενώ σε άλλο ποστάρισμα ευχαρίστησε και τους Ιταλούς συνεργάτες του Λουτσέσκου που είχαν σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας.

ΠΑΟΚ: Ο αποχαιρετισμός των παικτών στον Λουτσέσκου
ΠΑΟΚ: Ο αποχαιρετισμός των παικτών στον Λουτσέσκου

Ο Βαρέλα με τη σειρά του ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον προπονητή του, γράφοντας: "Τα καλύτερα στον καλύτερο προπονητή που δούλεψα και είδα ποτέ. Οι πατεράδες είναι προετοιμασμένοι να βλέπουν τους γιους τους να φεύγουν από το σπίτι αλλά οι γιοι δεν είναι ποτέ έτοιμοι να δουν εκείνους να φεύγουν. Τα καλύτερα στη ζωή σου και στην οικογένειά σου".

ΠΑΟΚ: Ο αποχαιρετισμός των παικτών στον Λουτσέσκου

Τέλος, ο Καντουρί ήταν πιο λακωνικός και ανέφερε σε μήνυμά του στο ίδιο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης: "Ευχαριστώ για όλα κόουτς, καλή τύχη".

ΠΑΟΚ: Ο αποχαιρετισμός των παικτών στον Λουτσέσκου
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ