ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο αποχαιρετισμός του Πρίγιοβιτς στους οπαδούς του "Δικεφάλου" μέσω Instagram

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) ΕUROKINISSI

Με ανάρτηση του στο Instragram o Σέρβος επιθετικός ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ λίγο μετά την οριστικοποίηση της μετακίνησής του στην Αλ Ιτιχάντ.

Το αντίο του Πρίγιοβιτς στους φίλους του ΠΑΟΚ ήρθε με ανάρτηση του στο Instagram όπου ο Σέρβος αναφέρει τα εξής:

"Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και δύο Κύπελλα, έφτασε η ώρα να πω αντίο. Ήρθα τον Ιανουάριο του 2017, όταν χιόνιζε. Εκείνη την εποχή ο ΠΑΟΚ ήταν σε απελπιστική κατάσταση, στην 9η θέση της βαθμολογίας και «πεινώντας» για τρόπαια. Σήμερα που φεύγω, χιονίζει ξανά.

Κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων καταπληκτικών ετών, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι η κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Οκτώ πόντους μπροστά από τους ανταγωνιστές του στη βαθμολογία και με νέους τίτλους. Συνεπώς, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο από ποτέ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που με υποστήριξαν από την αρχή έως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα και ελπίζω να βοήθησα τον οργανισμό να γίνει μεγαλύτερος και πλουσιότερος με τις εμφανίσεις μου, τη διάθεσή μου και την αφοσίωσή μου. Σας ευχαριστώ ξανά και καλή τύχη!"

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ:

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ