ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ συστήθηκε στους παίκτες

ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ συστήθηκε στους παίκτες

Την πρώτη γνωριμία του με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχε ο Άμπελ Φερέιρα πριν κάνει την πρώτη προπόνηση μαζί τους. Στην Ολλανδία μεταβαίνει κι ο αρχηγός του Δικεφάλου, Βιεϊρίνια.

Ο Άμπελ Φερέιρα βρίσκεται από τα μεσάνυχτα στην Ολλανδία και το μεσημέρι της Τρίτης (2/7) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ.

Τον 40χρονο Πορτογάλο τεχνικό υποδέχθηκαν στο Άμστερνταμ οι άνθρωποι του Δικέφαλου και επικύρωσαν την συμφωνία που είχαν από τις προηγούμενες ημέρες μαζί του.

Στη σύντομη ομιλία γνωριμίας του με τους παίκτες του ΠΑΟΚ δήλωσε χαρούμενος που θα συνεργαστεί μαζί τους - γνώστης των όσων έχουν πετύχει την περασμένη αγωνιστική περίοδο - και πως θέλει να τα επαναλάβουν μαζί του και φέτος. Και ξεκαθάρισε πως θα είναι δίκαιος απέναντι τους και πως οι επιλογές του θα γίνονται με αξιοκρατία.

ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ

Στην Ολλανδία θα βρίσκεται σήμερα και ο Βιεϊρίνια που συνεχίζει την αποθεραπεία του στη Θεσσαλονίκη. Σκοπός του ταξιδιού του αρχηγού είναι να γνωρίσει και αυτός από κοντά το νέο προπονητή της ομάδας του και θα παραμείνει εκεί τις επόμενες ημέρες.

Ο προγραμματισμός για το Πορτογάλο είναι να ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της και η παρουσία του στο Άπελντοορν έχει να κάνει μόνο με τον ερχομό του συμπατριώτη του τεχνικό στο Δικέφαλο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ