ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Άκπομ φέρνει… Μπονατίνι

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η προοπτική αξιοποίησης του Άγγλου επιθετικού δίνει προβάδισμα στον 24χρονο φορ που θα αποκτηθεί δανεικός από τη Γουλβς

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τη Γουλβς αλλά και το Λέο Μπονατίνι, για το δανεισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, για τον αντικαταστάτη του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο δικέφαλος θα έχει το δικαίωμα αν μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του 24χρονου να αποκτήσει τα δικαιώματα του το καλοκαίρι έχοντας ήδη αξιολογήσει την προσφορά του στο διάστημα που θα χρησιμοποιηθεί πριν πάρει τις αποφάσεις του.

Έτσι και αλλιώς ο Μπονατίνι είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ο Μάριο Μπράνκο που τον γνωρίζει από την παρουσία του Βραζιλιάνου στην Εστορίλ με τη φανέλα της οποίας σκόραρε 24 φορές. Από εκεί τον ήξερε ο Πορτογάλος που θεωρεί ότι μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Πρίγιοβιτς.

Το ζήτημα της ετοιμότητας του είναι ένα ερωτηματικό. Την τελευταία του συμμετοχή ο 24χρονος επιθετικός την πραγματοποίησε στις αρχές Νοέμβρη για 21 λεπτά περίπου στον αγώνα με την Τότεναμ. Γεγονός που σημαίνει ότι ο Μπονατίνι θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να προσαρμοστεί στις συνθήκες του ΠΑΟΚ και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ θα στηριχθεί στον Τσούμπα Άκπομ με την προοπτική ότι ο Άγγλος επιθετικός, που έχει δείξει θετικά στοιχεία, θα γίνει περισσότερο ενεργός στο σκοράρισμα, με τη βοήθεια των συμπαικτών του.

Αυτό είναι το πλάνο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, με την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ να κρίνεται τελικά μάλλον χρονοβόρα και ακριβή. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών που έχουν απασχολήσει τις προηγούμενες ημέρες τους ανθρώπους του Δικέφαλου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν προκρίνεται, με εισήγηση του Μάριο Μπράνκο, αυτή του Μπονατίνι. Οι ανατροπές στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ είναι μάλλον σύνηθες φαινόμενο και αυτός είναι ο λόγος που οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης περιμένουν τις εξελίξεις που δεν πρόκειται να αργήσουν και πολύ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ