ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ντόουγκλας και άλλος ένας… στα χαφ

ΠΑΟΚ: Ντόουγκλας και άλλος ένας… στα χαφ

Ο ΠΑΟΚ κινείται για έναν ακόμη κεντρικό χαφ, εκτός από τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, προκειμένου να γεμίσει τη μεσαία του γραμμή ενόψειChampionsLeague

Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο ωστόσο δεν μπορεί να μείνει μόνο σε αυτήν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Δικέφαλου κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη μέσου με εμπειρία που θα μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις στο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος, είναι σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα στην πατρίδα του καθώς οι υποχρεώσεις της Μπαΐα στην οποία παίζει ως δανεικός, είναι σε εξέλιξη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο, ακόμη και αν ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του, για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Δικέφαλου πολύ περισσότερο ενόψει των παιχνιδιών στα προκριματικά τουChampionsLeague.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα εκτός του Ντόουγκλας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στην προετοιμασία τον Μίσιτς, τον Κάτσε, τον Μελιόπουλο και θα περιμένει να δει ποια θα είναι η κατάσταση του Βέρνμπλουμ. Αν βγει από την εξίσωση των αγώνων του τρίτου προκριματικού γύρου που θα ξεκινήσουν στις αρχές Αυγούστου μαζί με τον Μαουρίσιο και ο Σουηδός, το πρόβλημα θα είναι πιο έντονο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να δουλέψει με το Μίσιτς τον οποίο τον είχε από πέρυσι στην ομάδα αλλά δεν του έδωσε και πολύ χρόνο συμμετοχής, με το Μελιόπουλο που τον γνωρίζει από την Ξάνθη, αλλά αποτελεί περισσότερο προοπτική για το μέλλον και τον Κάτσε με τον οποίο δεν έχει ασχοληθεί καθόλου τα δύο χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου είχε εισηγηθεί λίγες αλλαγές και την παραμονή των Σάκχοβ και Κάνιας και έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ διαφορετική πραγματικότητα.

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Θα περίμενε κανείς ότι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας η μεσαία γραμμή του Δικεφάλου θα είχε ενισχυθεί με κάποιους έτοιμους ποδοσφαιριστές, ωστόσο για την ώρα αυτό δεν έχει συμβεί. Από πλευράς της διοίκησης φαίνεται ότι έχουν παρθεί αποφάσεις να γίνουν άμεσα κινήσεις και αυτές δεν αφορούν μόνο τον Βραζιλιάνο αλλά ακόμη έναν κεντρικό χαφ που θα αποκτηθεί με την προοπτική να βοηθήσει άμεσα την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να δώσει λύσεις στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ