ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νικηφόρο το διπλό με την Κ-19 του Πάμπλο Γκαρσία

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όσοι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκαν στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική της Super League 1, έπαιξαν προπονητικό διπλό με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο Περιστέρι (3-2 επί του Ατρομήτου) και από την Τρίτη θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη.

Την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου επέστρεψαν στις προπονήσεις, με αυτούς που αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα με τον Ατρόμητο να ακολουθούν δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας και τους υπόλοιπους να παίζουν προπονητικό διπλό με την Κ-19 του ΠΑΟΚ την οποία και κέρδισαν με 4-0.

Το ματς της Δευτέρας ήταν το τρίτο διπλό των μεγάλων με τους πιτσιρικάδες του Πάμπλο Γκαρσία και δίνει την ευκαιρία και στον Ουρουγουανό να μετρά τις δυνάμεις των παικτών του, αλλά κυρίως στον Αμπέλ Φερέιρα να βλέπει το επίπεδο των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις Ακαδημίες.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι από τον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμού με το ιατρικό δελτίο του Δικέφαλου να περιλαμβάνει πλέον μόνο τα ονόματα των μακροχρόνια απόντων: Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια.

Ο τελευταίος είχε την Δευτέρα την τιμητική του καθώς προβλήθηκε από το PAOK TV μια ταινία μικρού μήκους με θέμα την επιστροφή του στην Τούμπα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανεβάζει Βιεϊρίνια, ανακοινώνει τιμές για το PAOK TV
ΠΑΟΚ: Επεκτείνονται και στον Καναδά οι Ακαδημίες του
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ