ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ

ΠΑΟΚ: Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ
Savvidis, PAOK (eurokinissi) (EUROKINISSI)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση τους μετόχους της για τις 30/10 με θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκήρυξε έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της για τις 30 του Οκτώβρη με θέμα πρώτο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 11 π.μ. και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Και αυτό διότι από το ποσό της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που θα αποφασιστεί θα φανεί και το ύψος των ζημιών. Το σημαντικό είναι στη διαφορά που υπάρχει στο ισοζύγιο εσόδων και εξόδων, που δημιουργεί και την πίεση από το Financial Fair Play της FIFA.

ΣΤΑ 15,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΜΚ

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στην προηγούμενη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε αποφασιστεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15,2 εκατομμύρια ευρώ.

Τότε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης απαντώντας σε σχετική ερώτηση ενός από τους μικρομετόχους είχε πει πως ο ΠΑΟΚ ελέγχει την κατάσταση με το FFP.

" Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πουλάει και αγόραζε κανονικά ποδοσφαιριστές, μας δημιούργησε ένα πρόβλημα ο αποκλεισμός από την Έστερσουντ πριν από δύο χρόνια, όμως τα καταφέραμε και όλα είναι υπό έλεγχο σ’ ότι αφορά του Financial Fair Play".

Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ