ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ναι στη διακοπή πρωταθλήματος με δύο προϋποθέσεις

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στο Δ.Σ της Super League, Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε ότι ο Δικέφαλος συζητά τη διακοπή του πρωταθλήματος με δύο όμως προϋποθέσεις και εμφανίστηκε θετικός σε αναδιάρθρωση.

Η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Super League 1 για το μέλλον του πρωταθλήματος - καθώς η αγωνιστική δράση ανεστάλη λόγω του κορονοϊού - ξεκίνησε με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, να ρίχνει στο τραπέζι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ζήτησε καθαρές λύσεις με ανάδειξη πρωταθλητή και όχι τελείες και παύλες.

Ο ΠΑΟΚ συζητά την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος εφόσον δεν υπάρξουν οι προϋποθέσεις να ολοκληρωθεί έγκαιρα η φετινή αγωνιστική περίοδο και θέτει σε κίνδυνο και την επόμενη χρονιά. Βέβαια όπως ξεκαθαρίστηκε και στη Λίγκα υπάρχουν για το Δικέφαλο δύο προϋποθέσεις:

Να έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην Επιτροπή Εφέση της ΕΠΟ και είναι ξεκάθαρες σε συνεννόηση και με την Πολιτεία οι επιπτώσεις μιας ενδεχόμενης διακοπής ώστε να υπάρξει δέσμη μέτρων για αυτές.

Στον ΠΑΟΚ, όπως ξεκαθάρισε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης στην σύσκεψη της διοργανώτριας,θεωρούν πως είναι πρόωρο να συζητηθεί η βαθμολογία πριν αποφασιστεί οριστικά η διακοπή του πρωταθλήματος και πως όποιες αποφάσεις προκύψουν θα πρέπει να παρθούν ομόφωνα. Κάτι που όπως είπε θα πρέπει να οδηγήσει τους "μεγάλους" σε εξάντληση όλων των περιθωρίων για συνεννόηση.

"Δεν είναι ώρα να συζητήσουμε τα αποτελέσματα που θα παράξει μια ενδεχόμενη διακοπή όσον αγορά τη βαθμολογία, πριν την αποφασίσουμε. Είμαι δεδομένο ότι οι μεγάλες ομάδες θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος και θα το κάνουν και πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια να βγάλουμε ομόφωνες αποφάσεις. Κάθε πράγμα στην ώρα του όμως…" είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως ξεκαθαρίζουν από τον ΠΑΟΚ είναι θετικοί σε μια ενδεχόμενη αναδιάρθρωση με κατάργηση playoffs και playouts. "Είναι μια ευκαιρία επανεκκίνησης για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο", τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ