ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Να μην μπει σε κίνδυνο η υγεία των παικτών"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι θα πρέπει να τεθεί χρονικό όριο για την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις και αν μέχρι τότε δεν δοθεί πράσινο φως από την Πολιτεία να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα.

Στην συζήτηση που έγινε για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων ο ΠΑΟΚ κατέθεσε την άποψη ότι θα πρέπει να συνυπολογιστούν τα ρίσκα και τα οφέλη σε κάθε περίπτωση.

Η θέση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Είναι ευκταίο αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά η επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά πρώτο μέλημα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών. Δεν μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των ποδοσφαιριστών και προσωπικού ελαφρά τη καρδία. Αν κάποιοι ποδοσφαιριστές σε μια ομάδα προσβληθούν με κορονοϊό τι θα γίνει; Για να μην επεκταθούμε στο χειρότερο σενάριο για κάποιον που προσβληθεί με ιό. Τι θα πούμε τότε; Ότι σωστά δώσαμε πράσινο φως για επανέναρξη;

Το ρίσκο είναι μεγάλο και τα οφέλη μικρά. Οι ατομικές προπονήσεις δεν έχουν κανένα νόημα, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Πρέπει να τεθεί ένα χρονικό όριο για να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις και αν μέχρι τότε η κυβέρνηση δεν έχει δώσει το πράσινο φως, τότε πρέπει να το διακόψουμε.

Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης είναι ασαφείς, ανέφεραν αόριστα για άνοιγμα εγκαταστάσεων μέσα στον Ιούνιο. Δεν είναι δυνατό να αρχίσουν οι προπονήσεις τον Ιούνιο και να παίζουμε όλο τον Ιούλιο ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League 1: Η πλειοψηφία ζητά επανεκκίνηση του πρωταθλήματος
Super League 1: Με ψήφους 8-6 παύει η αφαίρεση βαθμών σε μη αδειοδότηση
Κεντρική διαχείριση: Οι 13 ΠΑΕ ήταν υπέρ, λευκό ο Ολυμπιακός
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ