ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπρένετ στην τελική ευθεία

ΠΑΟΚ: Μπρένετ στην τελική ευθεία
AP PHOTO/EMILIO ANDREOLI

Από το Sport24.grενημερωθήκατε ότι ο Γιόσουα Μπρένετ είναι ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τους δεξιούς ακραίους αμυντικούς που ενεργοποιήθηκε μετά την διακοπή των διαπραγματεύσεων με το Σάιντι Γιάνκο. Πλέον το θέμα μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Για τον 26χρονο Ολλανδό με καταγωγή από το Κουρασάο, ο ΠΑΟΚ μέσω του Όλαφ Ρέμπε έχει κάνει προχωρημένες επαφές προκειμένου να καλύψει την επιθυμία του Αμπέλ Φερέιρα για ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μάλιστα οι πληροφορίες του Sport24.gr λένε ότι οι συγκεκριμένες επαφές είναι αρκετά προχωρημένος με τον Μπρένετ να είναι ο ένας από τους δύο δεξιούς μπακ, τις περιπτώσεις των οποίων ενεργοποίησε ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, όταν ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Σάιντι Γιάνκο.

Αυτό που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο είναι ο τρόπος με τον οποίο ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον Γιόσουα Μπρένετ που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 με τη Χόφενχαϊμ. Η γερμανική ομάδα το καλοκαίρι του 2018 έβγαλε από τα ταμεία της 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, με τον ποδοσφαιριστή να εξαργυρώνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Αϊντχόφεν όταν κατέγραψε 32 συμμετοχές με 1 γκολ και 5 ασίστ. Πιθανότατα ο ΠΑΟΚ, εφόσον προχωρήσει η περίπτωση του να τον αποκτήσει με δανεισμό για έναν χρόνο με συμφωνημένη εξ αρχής ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του.

Ο Μπρένετ που έχει και 2 συμμετοχές με την Εθνική Ολλανδίας την πρώτη του χρονιά στην Μπουντεσλίγκα έπαιξε σε 14 παιχνίδια με 2 γκολ και μία ασίστ, ενώ στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν δόθηκε δανεικός στην Φίτεσε προλαβαίνοντας να παίξει σε 6 συνολικά παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι κρατάει και τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ ενόψει Μπενφίκα
Φερέιρα: "Είμαστε έτοιμοι για την Μπενφίκα"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ