ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπλόκο στην οργανωμένη, όχι στη μεμονωμένη μετακίνηση

ΠΑΟΚ: Μπλόκο στην οργανωμένη, όχι στη μεμονωμένη μετακίνηση
EUROKINISSI

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που θα μοιραστούν τα εισιτήρια που εξασφάλισε για τον αγώνα στα "Πηγάδια", ο Υφυπουργός Αθλητισμού απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του "Δικεφάλου" στην Ξάνθη.

Το ματς της 26ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ απέκτησε ξαφνικά... θέμα, που έχει να κάνει με την μαζική παρουσία οπαδών του "Δικεφάλου" στα "Πηγάδια".

Οι "ασπρόμαυροι" εξασφάλισαν γύρω στα 4.600 εισιτήρια για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη και την Πέμπτη ανακοίνωσαν ακόμη και τον τρόπο διάθεσης στον κόσμο τους. Καθιστώντας μάλιστα σαφές πως -λόγω της μεγάλης ζήτησης- θα δοθεί προτεραιότητα στους οργανωμένους οπαδούς και στους κατόχους ακριβών εισιτηρίων διαρκείας.

Όλο αυτό όμως, το πλανάρισμα των ανθρώπων του "Δικεφάλου" έρχεται να τα ανατρέψει (ή μήπως όχι;) ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος με σημερινή του απόφασή του απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του στα "Πηγάδια" για το ματς με την Ξάνθη.

Βέβαια στην ανακοίνωση του υφυπουργού δεν γίνεται λόγος για την μεμονωμένη μετακίνηση κι αυτό διευκολύνει τις δυο ΠΑΕ,που έχουν ήδη συμφωνήσει για την παραχώρηση περίπου 4.600 εισιτηρίων.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση

"Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (31-3-2019) και ώρα 19:00, στο γήπεδο XANTHI F.C. ARENA , για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Το Σάββατο τα εισιτήρια για την Ξάνθη και όποιος προλάβει
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ