ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Νινούα

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Νινούα
MOTIONTEAM

Με τον Νίκα Νινούα να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Μπεσίκτας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα στη σημερινή προπόνηση επέμεινε στην τακτική καθώς η προετοιμασία του ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει πλέον "αγωνιστικό» χαρακτήρα και έχει προσαρμοστεί στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μπεσίκτας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε το Νίκα Νινούα να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των υπολοίπων συμπαικτών του και αυτός θα αξιολογήσει αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τον αγώνα με τους Τούρκους. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παραδώσει την λίστα στην ΟΥΕΦΑ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League μέχρι τις 20 του μήνα.

"Η Δευτέρα (17.08) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο επιθετικό κομμάτι.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τρέξιμο και δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε rondo και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στην κυκλοφορία της μπάλας, το άλλο έπαιζε παιχνίδι κατοχής. Στο φινάλε είχαμε δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες πάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης.

Ο Νίκα Νινούα μπήκε με την ομάδα, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και την πισίνα, ενώ έκανε και θεραπεία.

Την Τρίτη (18.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία» αναφέρει το ενημερωτικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Ο Ιμπίσεβιτς και οι άλλοι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ