ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Κρέσπο, το Σάββατο στην Ελλάδα ο Εσίτι

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Κρέσπο επέστρεψε από την Ισπανία και από την Παρασκευή μετέχει κανονικά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν. Πρόβλημα με την πτήση της επιστροφής αντιμετώπισε ο Εσίτι.

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει μέρα με τη μέρα ο ΠΑΟΚ με τη δεύτερη προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης να γίνεται κάτω από υψηλές θερμοκρασίες και να περιλαμβάνει αρκετές ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στο πρόγραμμα μετείχε κανονικά και ο Κρέσπο ο οποίος επέστρεψε από την Ισπανία και μπήκε απευθείας στα βαθιά. Αντίθετα απών ήταν ο Εσίτι καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με την πτήση επιστροφής του και θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Η δεύτερη προπόνηση της ομάδας για τη σεζόν 2020-21 ήταν… καυτή. Από όλες τις απόψεις. Σε αυτό συνέβαλαν οι υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και το γεμάτο πρόγραμμα της ομάδας. Το τεχνικό επιτελείο έριξε τους ποδοσφαιριστές στα βαθιά από το ξεκίνημα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (31.07) ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στη φυσική κατάσταση. Ξεκίνημα με δρομικές ασκήσεις και τρέξιμο, συνέχεια με rondo και παιχνίδι κατοχής με τέσσερις μικρές εστίες και για φινάλε ομαδικές ασκήσεις με μπάλα.

Οι Δημήτρης Πέλκας, Ίνγκι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζήσης Χατζηστραβός συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Άντερσον Εσίτι αντιμετώπισε πρόβλημα με την πτήση της επιστροφής και θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (01.08).

Ο Δικέφαλος το Σάββατο θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ