ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκαν Βιεϊρίνια και Πέλκας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Προπονήθηκαν οι Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας και είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Τα ονόματα των Ζαμπά και Κρέσπο είναι τα μοναδικά που έχουν απομείνει στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ. Κι αυτό διότι οι ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν Βιεϊρίνια και Πέλκας αποδείχθηκαν επιπόλαιες με τους δύο ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά στη σημερινή προπόνηση και να είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

"Και η Πέμπτη (27.02) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία με την προπόνηση να έχει αντικείμενο τόσο την αμυντική συμπεριφορά όσο και την επιθετική ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το κλασικό ζέσταμα και rondo και συνεχίστηκε με μαθήματα τακτικής. Οι παίκτες χωρίστηκαν αρχικά σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στο κομμάτι της άμυνας, το άλλο ασχολήθηκε με την ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στο φινάλε οι δύο ομάδες ενώθηκαν και εκτέλεσαν ασκήσεις σε όλο το γήπεδο.

Οι Βιεϊρίνια και Πέλκας προπονήθηκαν κανονικά, έτσι μόνο οι Κρέσπο και Ζαμπά , οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, δεν θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Την Παρασκευή (28.02) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ