ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπάσιμο για Κομλιτσένκο

ΠΑΟΚ: Μπάσιμο για Κομλιτσένκο

Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, ο 23χρονος επιθετικός της Μλάντα Μπόλεσλαβ και πρώτος σκόρερ του τσεχικού πρωταθλήματος, Νικολάι Κομλιτσένκο, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με ποδοσφαιριστές γίνονται ολοένα και περισσότερα. Ένα από αυτά αφορά τον Νικολάι Κομλιτσένκο, τον νεαρό Ρώσο επιθετικό της Μλάντα Μπόλεσλαβ, που φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Δικέφαλου.

"Ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να αποκτήσει τον Νικολάι Κομλιτσένκο που σε 30 αγώνες της Μλάντα Μπόλεσλαβ έχει σκοράρει 27 γκολ από τα οποία τα 8 με εκτελέσεις πέναλτι. Ο Κομλιτσένκο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του τσεχικού πρωταθλήματος.

Ο 23χρονος επιθετικός ένα δημιούργημα των ακαδημιών της Κράσνονταρ, από την οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2017 η Μλάντα, η οποία τον δεσμεύει με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022", αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδα "championat.com".

Το παραπάνω σενάριο πάντως σε πρώτη ανάγνωση μοιάζει κάπως τραβηγμένο. αν σκεφτεί κανείς ότι στον ΠΑΟΚ ανήκει ο συνομήλικος του Κομλιτσένκο και πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος μάλιστα προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στο ρόστερ του Δικέφαλου την επόμενη σεζόν. Συν ότι μόλις τον περασμένο Γενάρη αποκτήθηκε ο επίσης νεαρός φορ Σβιντέρσκι

Δείτε τον στο παρακάτω VIDEO:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ