ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μόνος στο σπίτι ο Πέλκας

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας παρέμεινε κλινήρης την Πέμπτη (28/2), η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πρόβλημα και ο Μίσιτς.

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου δεν ήρθε αναίμακτα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το πιο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε είναι ο τραυματισμός του Δημήτρη Πέλκα που δεν πήγε καν στην προπόνηση.

Ο διεθνής μέσος παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι με τραυματισμό στους κοιλιακούς και σύμφωνα με την ενημέρωση του Δικέφαλου η κατάσταση του θα αξιολογηθεί από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά όπως όλα δείχνουν χάνει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πέλκας δεν είναι μόνος τραυματίας, καθώς και ο Γιόζιπ Μίσιτς έχει πρόβλημα μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Καμαρά. Ο Κροάτης υπέστη «διάταση δελτοειδούς συνδέσμου στην ποδοκνημική» και είναι και αυτός αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η συμμετοχή του Λέο Ζαμπά στον αγώνα του ΟΑΚΑ θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση (Παρασκευή), καθώς μέχρι τώρα κάνει διπλές θεραπείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Αγωνία για τον Πέλκα
Ο ΠΑΟΚ πάει για νταμπλ με τη βούλα
ΠΑΟΚ:Από την κόλαση στον παράδεισο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ