ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μέχρι το Σάββατο στη Γαλλία ο Κουλούρης για την Τουλούζ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μέχρι το Σάββατο αναμένεται να ταξιδέψει στη Γαλλία ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, Ευθύμης Κουλούρης για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του από τον ΠΑΟΚ στην Τουλούζ.

Η μεταγραφή του Ευθύμη Κουλούρη στη Τουλούζ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Οι Γάλλοι θα καταβάλουν στον ΠΑΟΚ ένα ποσό κοντά στα 3.500.000 ευρώ και παραχωρούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και ένα ποσοστό που φτάνει στο 15% σε περίπτωση μεταπώλησης του Έλληνα επιθετικού.

Η μετακίνηση του Κουλούρη στο γαλλικό πρωτάθλημα θα ανακοινωθεί και τυπικά όταν ο ποδοσφαιριστής ταξιδέψει στη Γαλλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την Τουλούζ. Μέχρι το Σάββατο ο 23χρονος φορ θα πραγματοποιήσει το ταξίδι στην πόλη της Νότιας Γαλλίας που θα αποτελέσει το νέο σταθμό της καριέρας του.

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΤΟΥΡΙ

Σε ίδιο στάδιο βρίσκεται και η υπόθεση της παραχώρησης του Ομάρ Ελ Καντουρί στην Σταντάρ Λιέγης. Ο Μαροκινός παραμένει στην Ιταλία τις τελευταίες ημέρες και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ταξιδέψει για το Βέλγιο για να υπογράψει και αυτός το νέο του συμβόλαιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καντουρί θα εισπράττει κάθε ένα χρόνο ένα ποσό κοντά στις 900.000 ευρώ και το συμβόλαιο του με την Σταντάρ θα είναι τριετούς διάρκειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Κατ' αρχήν συμφωνία με Τουλούζ για Κουλούρη
ΠΑΟΚ: Συμφωνία με την Σταντάρ για πώληση του Καντουρί
24ο Ευαγγέλιο: "Απώλεια" 4,7 εκατ. ευρώ από Ελ Καντουρί
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ