ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μέχρι την Τρίτη απαντά ο Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Μέχρι την Τρίτη απαντά ο Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη (21/5) από τον ΠΑΟΚ για ν' απαντήσει στη βελτιωμένη πρόταση γι' ανανέωση που του έκανε ο Δικέφαλος. Στο 50-50 η παραμονή, νέες προτάσεις φθάνουν για τον Αφρικανό.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε νέα, βελτιωμένη πρόταση στον Φερνάντο Βαρέλα, όπως διαβάσατε το απόγευμα της Τετάρτης (16/5) στο Sport24.gr, προτείνοντάς του τριετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές κοντά στις απαιτήσεις του.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι θέλει με ηρεμία να σκεφτεί και ν' αποφασίσει. Γι' αυτό ζήτησε προθεσμία μέχρι την προσεχή Τρίτη (21/5) για ν' απαντήσει στην πρόταση του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ του έδωσε το χρονικό περιθώριο που ζήτησε κι έτσι μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδες αναμένονται οριστικές εξελίξεις. Το deadline είναι αυτό, βεβαίως μπορεί ν' απαντήσει και νωρίτερα!

Νέες προτάσεις - αρκετά συμφέρουσες οικονομικά - φθάνουν στο γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή τις τελευταίες ημέρες. Άλλωστε, μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών της Super League κι εκ των MVP του πρωταθλητή Ελλάδας.

Αυτή τη στιγμή μοιάζει να επικρατεί ισορροπία. Στο 50-50 βρίσκεται το θέμα παραμονής / αποχώρησης του Αφρικανού από το Δικέφαλο. Η κλεψύδρα έχει ξεκινήσει ν' αδειάσει και τις επόμενες ημέρες θα δοθεί τέλος στο σίριαλ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ