ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μετρημένα κουκιά στο Αγρίνιο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με πρώτο τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό, αρχίζουν να μαζεύονται πολλά προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το πρώτο παιχνίδι που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Μαουρίσιο, είναι αυτό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ένας αγώνας που είναι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης πολύ σημαντικός στην τελευταία εξάδα παιχνιδιών που έχει να δώσει μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Το πιθανότερο σενάριο πριν ακόμη ξεκινήσουν ουσιαστικά οι δοκιμές του Λουτσέσκου λέει ότι το δίδυμο στα κεντρικά χαφ θα αποτελείται από τους Ολιβέιρα και Σάκχοβ, με το Μίσιτς να μένει στον πάγκο.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο που είναι πολύ σημαντικός για την λειτουργία της μεσαίας γραμμής του Δικέφαλου, συνεχίζουν να μην είναι διαθέσιμοι ο Πέλκας με τον Καντουρί που κάνουν ακόμη ατομικό πρόγραμμα. Μαλεζάς και Καρέλης επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα αλλά δεν είναι από τους παίκτες που λογίζονται ως βασικοί από τον προπονητή τους.

Το ενθαρρυντικό για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι ότι εξέτισε την ποινή του για την κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι με τον Παναθηναίκό στο ΟΑΚΑ ο Λέο Ζαμπά που όπως φαίνεται θα επιστρέψει και στην ενδεκάδα του Δικέφαλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ