ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μέσωskypeέδωσε οδηγίες ο Ιβάν Σαββίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ενημερώθηκε για όσα συμβαίνουν με επίκεντρο τον κορονοϊό, ζήτησε από όλους στην ομάδα του εγρήγορση και μίλησε και για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Τηλεδιάσκεψη με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε την Δευτέρα (16/5) ο Ιβάν Σαββίδης στην οποία συμμετείχε μετά από καιρό και ο Κυριάκος Κυριάκος τον οποίο μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου καλωσόρισε .

Στη σύσκεψη που έγινε μέσω skype ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία με το κορωνοϊό και έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία των στελεχών και των υπαλλήλων της ΠΑΕ, ζητώντας να παρθούν και να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασία.

Παρά το γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι υποχρεώσεις της ομάδας τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση και επισήμανε ότι και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί.

Τέλος ο Ιβάν Σαββίδης στη σημερινή σύσκεψη που είχε με τα στελέχη ζήτησε να ξεκινήσει άμεσα ο στρατηγικός σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ