ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μένει Θεσσαλονίκη ο Λημνιός, δεν χαλάει η μεταγραφή στην Κολωνία

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Καθυστερεί αλλά δεν "χαλάει" η μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία μετά τη θετική διάγνωση κορονοϊού. Τι λένε στην Γερμανία για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και την περιπέτεια του.

Η μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη με τον ποδοσφαιριστή να υποβάλλεται σε νέα τεστ για κορωνοϊό και να πετά για Γερμανία μετά από δύο αρνητικά.

Στην Κολωνία δείχνουν ικανοποιημένοι από την απόκτηση του

"Έχουμε ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του για τον Λημνιό. Στα 22 του χρόνια ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη πολλές εμπειρίες και παραστάσεις και πιστεύουμε ότι έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης", δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Κολωνίας Χορστ Χελντ.

Τα δημοσιεύματα στην Γερμανία αναφέρουν ότι ο Λημνιός δεν θα βρίσκεται σήμερα στην Κολωνία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο καθώς βρέθηκε θετικός στο Covid- 19 λίγο πριν την αναχώρηση του και πλέον θα υποβάλλεται σε καθημερινά τεστ.

Τονίζεται μάλιστα ότι θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Κολωνία που τον αποκτά έναντι 3,3 εκατομμυρίων ευρώ την ώρα που ο ΠΑΟΚ ζήτησε τον περασμένο Γενάρη από την Γκλάντμπαχ 8,5 εκατομμύρια.

ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Όπως και να έχει στον ΠΑΟΚ έχει επανέλθει η ανησυχία μετά το κρούσμα με το Λημνιό και παρά το γεγονός ότι τα τεστ των υπολοίπων 4 διεθνών του (Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Τζόλης) ήταν αρνητικά. Πλέον αναμένουν τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων που θα κάνουν οι διεθνείς αλλά και τα τεστ της υπόλοιπης ομάδας λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για το νέο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εθνική Ελλάδας: Θετικός στον κορονοϊό ο Λημνιός
ΠΑΟΚ: Πρόταση της Κολωνίας για Λημνιό
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ