ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μένει στην Πατσούκα ο Ρέι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ροντρίγκο Ρέι θα παραμείνει στη Πατσούκα όπου αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, παρά τις προσπάθειες που έκανε η Γοδόι Κρουζ να τον πείσει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ρέι σκέφτεται να επιστρέψει στην Αργεντινή και την πρώην ομάδα του, εξαιτίας κάποιων προσωπικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Προβλήματα που ωστόσο διαψεύστηκαν από την σύζυγό του, που εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας να παραμείνουν στο Μεξικό.

Έτσι μετά από επαφές με τη διοίκηση της Πατσούκα οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν κανονικά την συνεργασία τους και να εξαντλήσουν το συμβόλαιο δανεισμού του παίκτη από τον ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά λίγο αφορούσαν στην ουσία το Δικέφαλο. Και αυτό διότι η πρόθεση της Γοδόι Κρουζ ήταν να αποκτήσει τον Ρέι ως δανεικό και όχι να εξαγοράσει τα δικαιώματα του υψηλόσωμου τερματοφύλακα. Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2017, όταν ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από τη Γοδόι Κρουζ εξέπνεε τον Ιούλιο του 2020, ωστόσο επεκτάθηκε για έναν επιπλέον χρόνο πριν παραχωρηθεί ως δανεικός στην Πατσούκα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ