ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Ζίβκοβιτς η αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

ΠΑΟΚ: Με Ζίβκοβιτς η αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς είναι κανονικά στις επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα για τον αγώνα της πρεμιέρας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ. Πρώτη φορά σε αποστολή για επίσημο παιχνίδι και για τον Νίκα Νινούα

Τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ ήταν όλα αρνητικά και έτσι οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα προπονήθηκαν όλοι μαζί την Πέμπτη (10/9) στη τελευταία, πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ, προπόνηση που έγινε στην Τούμπα. Ο μόνος που παραμένει σε καραντίνα είναι ο Δημήτρης Λημνιός.

Μετά το τέλος της ο προπονητής του Δικέφαλου ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματοςστην οποία συμμετέχουν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ. Είναι κανονικά σε αυτήν και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς και ο Νίκα Νινούα και φυσικά ο Στέφαν Σβαμπ. Όσο για τον Άντριαν Νίλσεν Περέιρα που και αυτός θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ ο Νορβηγός έρχεται την Παρασκευή (11/9) στη Θεσσαλονίκη.

Την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ αποτελείται από τουςΠασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Α.Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλη και Κούτσια .

Εκτός αποστολής έμεινε, όπως και στον αγώνα με την Μπεσίκτας ο Λέο Μάτος γεγονός που θα πρέπει να θεωρείται ενδεικτικό για το γεγονός ότι το μέλλον του Βραζιλιάνου στην Τούμπα είναι μάλλον αβέβαιο.

Δείτε την αποστολή εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ