ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνιαη αποστολή

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνιαη αποστολή

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια είναι στην 18αδα που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα με το Λεβαδειακό για να σηκώσει σε περίπτωση νίκης το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Ο Βιεϊρίνια είναι ο ποδοσφαιριστής που θα πάρει πρώτος το τρόπαιο του πρωταθλητή, πιθανότατα από τα χέρια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση, εφόσον ο Δικέφαλος εξασφαλίσει την Κυριακή (21/4) και μαθηματικά τον τίτλο στον αγώνα με το Λεβαδειακό.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι στην αποστολή που ανακοινώθηκε μετά την τελευταία προπόνηση για το παιχνίδι της Τούμπας.

Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε σε αυτόν, αλλά ούτε και στους Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο που είναι τραυματίες. Όμως ο Βιεϊρίνια δεν θα μπορούσε να λείπει… Μαζί του θα σηκώσει το τρόπαιο πιθανότατα και ο Στέλιος Μαλεζάς που μπήκε μετά από καιρό σε αποστολή των "ασπρόμαυρων".

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ την αποτελούν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μαλεζάς, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ και Σβιντέρσκι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ