ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια δεξί μπακ στο ΟΑΚΑ

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια δεξί μπακ στο ΟΑΚΑ

Οι επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα στην αποστολή που ταξιδεύει για την Αθήνα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο έδειξαν σε μεγάλο βαθμό και τις σκέψεις του Πορτογάλου για τον αυριανό αγώνα.

Κυρίως απάντησαν στο ερώτημα για το δεξί άκρο της άμυνας που θα καλυφθεί από τον Βιεϊρίνια καθώς ο Μάτος μένει στη Θεσσαλονίκη. Οι σκέψεις αυτές του Πορτογάλου τεχνικού είχαν αποκαλυφθεί και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο οποίο ο Λέο Μάτος αγωνίστηκε για ολόκληρο το 90λεπτο και ο Βιεϊρίνια έμεινε στον πάγκο για να ξεκουραστεί.

Ο Φερέιρα επιμένει στην επιλογή του αρχηγού του ως δεξί μπακ, που του έδωσε λύσεις στην ανάπτυξη του παιχνιδιού στο πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων στην Τούμπα και ήταν καθοριστικός και στην τελική επικράτηση του Δικέφαλου έχοντας ένα γκολ ( με εύστοχο χτύπημα πέναλτι) και μια ασίστ.

Και στον πρώτο αγώνα πριν μια εβδομάδα στην Τούμπα ο Μάτος είχε μείνει εκτός αποστολής. Τότε όμως αυτό συνέβη γιατί ο Βραζιλιάνος ήταν ήδη καταπονημένος από το ντέρμπι με τους πράσινους στο ΟΑΚΑ στο οποίο αγωνίστηκε με ίωση. Τώρα φαίνεται να είναι επιλογή για λόγους τακτικής.

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΦΕΡΕΙΡΑ

Από την στιγμή μάλιστα που ο Πέλκας βρίσκεται κανονικά στην αποστολή λογικά ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με την ίδια ενδεκάδα που είχε στον προημιτελικό που έγινε στην έδρα του. Ο Πασχαλάκης θα είναι στην εστία, Βιεϊρίνια και Γιαννούλης στα δύο άκρα της άμυνας και οι Βαρέλα και Ίνγκασον δίδυμο στα στόπερ. Μίσιτς και Μαουρίσιο θα είναι δίδυμο στα χαφ, ο Πέλκας μπροστά τους και ο Λημνιός στα δεξιά ο Μπίσεσβαρ στα αριστερά και ο Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Αν γίνουν αλλαγές αυτές πιθανότατα θα αφορούν τον φορ με τον Άκπομ να διεκδικεί φανέλα βασικού και ίσως και τον Καντουρί αντί του Μπίσεσβαρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ