ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες και στο Γεντί Κουλέ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ, εκτός των άλλων ζητημάτων που αντιμετωπίζει μετά την ήττα από την ΑΕΚ, έχει και πολλές σημαντικές απουσίες και για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Για ένα ακόμη παιχνίδι, αυτό με τον ΟΦΗ (4/6, 21:30), έμειναν εκτός αποστολής τόσο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια όσο και ο Δημήτρης Πέλκας που δεν έχουν αγωνιστεί από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παραμένουν στα πιτς, όπως και ο Άνχελ Κρέσπο που μόλις χθες (2/7) ξεκίνησε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι δεν ακολουθεί και αυτός την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη όπως και οι υπόλοιποι μακροχρόνια απόντες (Ζαμπά, Αουγκούστο και Μίσιτς).

Η αποστολή για το αυριανό αγώνα στο Γεντί Κουλέ απαρτίζεται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρα, Λημνιό, Λάμπρου, Στοχ, Σβιντέρσκι, Άκπομ και Τζόλη.

Δείτε την εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ