ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με την πλάτη στον τοίχο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει γκέλα για τον ΠΑΟΚ που θέλει το τρίποντο για να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της 2η θέσης.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό (08/07, 21.00) χωρίς περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες και με τον Βιεϊρίνια να επιστρέφει μετά από καιρο στην αποστολή.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου είναι και ο μοναδικός από τους παίκτες που βρίσκονται στα…πιτς που είναι διαθέσιμος (Πέλκας, Κρέσπο, Ζαμπά, Αουγκούστο και Μίσιτς παραμένουν εκτός) αν και όπως όλα δείχνουν θα μείνει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν οι συνθήκες το κρίνουν απαραίτητο.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΪΡΑ

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Άντερσον Εσίτι που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη με την απουσία του Νιγηριανού να οδηγεί τον προπονητή του στο σχήμα με δύο κεντρικούς χαφ που δεν μπορεί να είναι άλλοι από τους Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί.

Έτσι και αλλιώς η ανάγκη για το τρίποντο αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να παίξει επιθετικά και λογικά ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα είναι ο παίκτης που θα παίξει κοντά στον επιθετικό κορυφής. Λημνιός, Στοχ και Τζόλης διεκδικούν τις δύο θέσεις στα άκρα ενώ και πάλι δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ποιος από τους Σβιντέρσκι και Άκπομ θα είναι ο φορ περιοχής, με τον Πολωνό να έχει πάρει φανέλα βασικού στους τρεις τελευταίους αγώνες του Δικεφάλου.

Με τον Βιεϊρίνια να ξεκινά από τον… πάγκο, το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στην άμυνα είναι να ξεκινήσει ο Μιχαηλίδης αντί ενός από τα δυο στόπερ (Ίνγκασον, Βαρέλα) καθώς λογικά θα ξεκινήσουν ο Μάτος δεξιά και ο Γιαννούλης αριστερά με τον Πασχαλάκη να παραμένει κάτω από την εστία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ