ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με τηλεδιάσκεψη η συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Κράσνονταρ

ΠΑΟΚ: Με τηλεδιάσκεψη η συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Κράσνονταρ

Το πρόγραμμα της παραμονής του ΠΑΟΚ στη Ρωσία θα είναι, λόγω covid-19, εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα ταξίδια του Δικεφάλου στο εξωτερικό. Με τηλεδιάσκεψη η συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Κράσνονταρ.

Ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να προπονηθεί στο γήπεδο της Κράσνονταρ, αλλά θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με μια πρωινή προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα και θα είναι ανοικτή στα πρώτα της 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Και αυτό το κάνει, ώστε η αποστολή να παραμείνει περιορισμένη και μακριά από κάθε κίνδυνο μόλυνσης από κορονοϊό στη διάρκεια της παραμονής της στη Ρωσία. Στο γήπεδο της Κράσνονταρ θα βρεθεί η αποστολή του Δικεφάλου, για μια αναγνώριση περισσότερο μόλις φτάσει στη ρωσική πόλη.

Διαφορετική θα είναι και η συνέντευξη Τύπου, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βρίσκεται σε μια άδεια αίθουσα μαζί με τον μεταφραστή και τον εκπρόσωπο επικοινωνίας του Δικεφάλου, Παναγιώτη Αρωνιάδη και να απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που θα βρίσκονται press center και θα τις υποβάλλουν μέσω chat.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ