ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Σφιντέρσκι-Ίνγκασον η αποστολή για την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Με Σφιντέρσκι-Ίνγκασον η αποστολή για την ΑΕΚ
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, στην οποία συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Σφιντέρσκι,Ίνγκασον, όπως και οι Ζαμπά, Βέρνμπλουμ.

Ο Άμπελ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για την κρίσιμη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την τελευταία του προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ανακοινώνει τους παίκτες που επέλεξε για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ. Εκτός αποστολής έμεινε, όπως αναμενόταν ο Δημήτρης Πέλκας, μαζί με τους Λάζαρο Λάμπρου, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Γιόσιπ Μίσιτς, αφού κανείς τους δεν είχε ταξιδέψει καθόλου στην Αθήνα.

Αντίθετα κανονικά είναι στην αποστολή ο Κάρολ Σφιντέρσκι, αλλά και ο Ίνγκι Ίνγκασον που ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ΟΑΚΑ:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Παπαδόπουλος , Ροντρίγκο , Μάτος , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Κρέσπο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Μαουρίσιο , Τσιγγάρας , Μπίσεσβαρ , Βέρνμπλουμ , Λημνιός , Στοχ , Ζαμπά , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ