ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Σέρτζιο Ολιβέιρα βασικό κόντρα στον Απόλλωνα

ΠΑΟΚ: Με Σέρτζιο Ολιβέιρα βασικό κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ για τον αποψινό αγώνα με τον Απόλλωνα (19.00). Τα πλάνα του προπονητή του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, τη Δευτέρα (18/2, 19.00), ένα ακόμη εκτός έδρας τρίποντο που θα φέρει και πάλι τη διαφορά από το δεύτερο Ολυμπιακό στους εννέα βαθμούς.

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπάρχουν και πολλά ερωτηματικά στον καταρτισμό της ενδεκάδας που θα παρατάξει απέναντι στην "Ελαφρά Ταξιαρχία", ιδιαίτερα στα μετόπισθεν. Με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και την γνωστή τετράδα στην άμυνα Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή η παρουσία του Σέρτζιο Ολιβέιρα στο πλευρό του Μαουρίσιο δείχνει ότι το σχήμα του Δικέφαλου θα είναι επιθετικό με τον Μπίσεσβαρ μπροστά από τους δύο κεντρικούς χαφ, τους Ζαμπά και Λημνιό στα δύο άκρα και τον Τσούμπα Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο στον αγώνα καθώς θα θέλουν να αφιερώσουν τη νίκη στο Ραζβάν Λουτσέσκου που χθες είχε τα 50γενέθλια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Με Ελ Καντουρί, χωρίς Μίσιτς στη Ριζούπολη
ΠΑΟΚ: "Χρόνια πολλά Ραζβάν, έχεις κάνει την ποδοσφαιρική Ελλάδα να υποκλιθεί"
ΠΑΟΚ: Να μην πέσει στην παγίδα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ