ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Με μια και μοναδική επιστροφή, αυτή του Ομάρ Ελ Καντουρί θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πολύ σημαντικό αυριανό ντέρμπι στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πέλκα και Βιεϊρίνια, που εδώ και αρκετές ημέρες δεν έχουν καταφέρει να μπουν στο πρόγραμμα της προπόνησης των υπολοίπων συμπαικτών τους, αλλά ούτε σε κάποιον από τους μακροχρόνια απόντες Κρέσπο, Ζαμπά, Ντόουγκλας Αουγκούστο και φυσικά στο Μίσιτς.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με μια τελευταία προπόνηση που έγινε στην Τούμπα και ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που δεν έκρυβε εκπλήξεις. Η μόνη επιστροφή είναι αυτή του Ομάρ Ελ Καντουρί που εξέτισε την ποινή του για την αποβολή στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Με τις γνωστές απουσίες, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας με φόντο τον “τελικό” για τη δεύτερη θέση. Στα... πιτς παραμένουν Βιεϊρίνια - Πέλκας. Επιστροφή για Καντουρί!

Όπως σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι»:

Ντέρμπι Δικεφάλων, “τελικός” για τη δεύτερη θέση στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης (01.07, 21:00). Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30.06) στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή της ομάδας για τη μάχη με την ΑΕΚ.

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του Φερέιρα για το επικείμενο παιχνίδι.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Κρέσπο και Ζαμπά, ο Μίσιτς και ο τραυματίας Ντόουγκλας.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρας, Στοχ, Λημνιός, Λάμπρου, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Τζόλης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ