ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Πέλκα οι δοκιμές για το Αγρίνιο

SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό με τον Αμπέλ Φερέιρα να δοκιμάζει και αυτή την φορά πολλά σχήματα.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής (15/12, 19.30) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη 14η αγωνιστική της Super League 1. Οι πρώτες σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού δείχνουν ότι υπάρχουν κάποια ανοικτά ζητήματα γιατην αρχική ενδεκάδα από τα οποία τα πιο σοβαρά είναι δύο.

Πρώτα από όλα δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο αν η επιστροφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο από την τιμωρία του θα συνοδευτεί και με την παρουσία του στην ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος έχει δοκιμάσει σχήματα με αρκετά δίδυμα στην μεσαία γραμμή, με τον Βραζιλιάνο μαζί με το Μίσιτς, μαζί με το Μαουρίσιο, αλλά και χωρίς αυτόν σε σχήμα με δύο "οκτάρια", όπως αυτό που αγωνίστηκε στον αγώνα με την Ξάνθη.

Ένα δεύτερο ερωτηματικό έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση του Βιεϊρίνια στο αρχικό σχήμα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ που στο προηγούμενο παιχνίδι αγωνίστηκε στα αριστερά της μεσαίας γραμμής, δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην ενδεκάδα και δεν αποκλείεται να δώσει τη θέση του στον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Από την άλλη πλευρά φαίνεται ότι ο Δημήτρης Πέλκας θα πάρει άλλη μια συμμετοχή ως βασικός. Η επιλογή του Έλληνα μέσου έχει κυρίως να κάνει με την ενέργεια που έδωσε η παρουσία του στην επίθεση του Δικέφαλου στον αγώνα με την Ξάνθη και αυτή θα τον κρατήσει όπως όλα δείχνουν στην ενδεκάδα και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ