ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με όλα τα όπλα του ο Δικέφαλος

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Σοάρες είναι το μοναδικό όνομα στη λίστα με τους τραυματίες και ο Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τη σπουδαία ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρέθηκαν δυο φορές σήμερα στην Τούμπα τη Δευτέρα (28/9). Το πρωί για να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και το απόγευμα για προπόνηση.

Με τον Κάρολ Σβιντέρσκι να συμμετέχει σήμερα και αυτός μετά από τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο κανονικό πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Κράσνονταρ στο πλαίσιο της ρεβάνς των playoffs του Champions League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές αφού μόνο ο Ροντρίγκο Σοάρες που συνεχίζει να προπονείται ατομικά είναι στη λίστα με τους τραυματίες. Το ενημερωτικό δελτίο τουΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

"Η προετοιμασία για τον τελικό κόντρα στην Κράσνονταρ συνεχίζεται στο στρατόπεδο του Δικεφάλου και μάλιστα γίνεται σε διπλό ταμπλό. Η ομάδα προετοιμάζεται αγωνιστικά, ενώ τηρεί και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει η UEFA.

Το πρωί της Δευτέρας (28.09) το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συγκεντρώθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και υποβλήθηκε σε τεστ για τον Covid 19, ενόψει της μάχης με την ρώσικη ομάδα.

Το απόγευμα σειρά είχε η δουλειά στο γήπεδο. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Κάρολ Σβιρντέρσκι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν, συμμετείχαν σε ολόκληρη της προπόνηση και είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση της Τετάρτης (30.09, 22:00).Εκτός μάχης είναι μόνο ο Ροντρίγκο Σοάρες , ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Τρίτη (29.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ