ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με νέα πρόσωπα η αποστολή για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Με νέα πρόσωπα η αποστολή για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό
Fereira, PAOK (eurokinissi) EUROKINISSI

Με 18 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ για το αυριανό (5/9) τεστ προετοιμασίας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Με Νινούα, Μιχόγεβιτς,Λύρατζη η αποστολή, εκτός έμειναν Πέλκας και Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ δίνει το τελευταίο του φιλικό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει μαζί του 18 ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή βρίσκονται ο νεοαποκτηθείς Νινούα που θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο, οι Μιχόγεβιτς και Λύρατζης που επέστρεψαν από δανεισμό και οι νεαροί Κουλιεράκης, Παναγιώτου και Ταχάτος.

Δεν θα είναι στο φιλικό οι Πέλκας και Καντουρί που θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη για αποφόρτιση και φυσικά ο Μάτος που επέστρεψε από την Βραζιλία και υποβλήθηκε και αυτός όπως και τις προηγούμενες ημέρες ο Μπίσεσβαρ σε τεστ για Covid-19. Μεχρι να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ ο Βραζιλιάνος θα προπονείται μόνος και σε άλλη ώρα από την υπόλοιπη ομάδα.

οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ρέι, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Ζαμπά, Λύρατζης, Μπίσεσβαρ, Τάχατος, Νινούα, Εσίτι, Σβαμπ, Βρακάς, Σβιντέρσκι, Άκπομ, και Κούτσιας.

Το Σάββατο (05.09) ο ΠΑΟΚ δίνει το τελευταίο του τεστ πριν την έναρξη της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (04.09) στη Νέα Μεσημβρία.

H προπόνηση ήταν χαμηλότερης έντασης σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης, rondo και οικογενειακό δίτερμα με μπερδεμένες θέσεις.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Δημήτρης Πέλκας και Ομάρ Ελ Καντουρί δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό για λόγους αποφόρτισης.Ο Λέο Μάτος επέστρεψε από τη Βραζιλία, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε τεστ για τον Covid-19 και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα θα κάνει προπόνηση μόνος σε διαφορετική ώρα από το υπόλοιπο γκρουπ.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ρέι, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Ζαμπά, Λύρατζης, Μπίσεσβαρ, Τάχατος, Νινούα, Εσίτι, Σβαμπ, Βρακάς, Σβιντέρσκι, Άκπομ, και Κούτσιας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ