ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: ΜεΚρέσπο και Μπίσεσβαρ στη Λαμία

ËÁÌÉÁ - ÐÁÏÊ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ËÁÌÉÁ - ÐÁÏÊ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που προπονήθηκε κανονικά αλλά κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του, ενώ απών είναι κι ο Μίροσλαβ Στοχ λόγω ίωσης.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία. Σε αυτήν συμμετείχε κανονικά ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που δέχθηκε ένα χτύπημα και αποχώρησε από τη χθεσινή (21/01) προπόνηση, ωστόσο ο Αμπέλ Φερέιρα τον άφησε εκτός αποστολής γιατί θεωρεί ότι είναι ανέτοιμος.

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού έχουν επιστρέψει σε σχέση με το προηγούμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Δημήτρης Γιαννούλης που εξέτισε την τιμωρία του, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός αλλά και ο Κρέσπο που μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή μετά τον τραυματισμό του.

Εκτός έμεινε ο Μίροσλαβ Στοχ που και σήμερα δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ο τραυματίας Ζαμπά και ο Μιχάι.

Οι 19 της αποστολής είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ροντρίγκο, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ, Σβιντέρσκι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ