ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Κρέσπο ενόψει Αστέρα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Κρέσπο να τίθεται στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα. Τι σκέφτεται για αντικαταστάτη του Γιαννούλη.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε εύκολα στην φάση των "οκτώ" του κυπέλλου Ελλάδας μετά και τη δεύτερη νίκη επί του ΟΦΗ με 4-1 και πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, την Κυριακή (19/01, 18:00) για τη 19η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Αμπέλ Φερέιρα είδε με ικανοποίηση τον Άνχελ Κρέσπο να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή. Στα αγωνιστικά ο προπονητής του Δικεφάλου θα πρέπει να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα καλυφθεί το κενό του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στη θέση του Γιαννούλη είναι ο Βιεϊρίνια, υπό προϋποθέσεις ο Ροντρίγκο Σοάρες και ο Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός που προφυλάχθηκε από τον προπονητή του στο παιχνίδι κυπέλλου προπονήθηκε σήμερα κανονικά αφήνοντας στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου τον Λέο Ζαμπά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Το εμπόδιο του ΟΦΗ ξεπεράστηκε με δύο νίκες και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα της Super League και τα τρία σερί παιχνίδια που θα κληθεί να δώσει ο Δικέφαλος μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, με πρώτο αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο με το τεχνικό επιτελείο και δούλεψαν σε όλους τους τομείς. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συνεχίστηκε με παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας και ολοκληρώθηκε με δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Χοσέ Κρέσπο συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, από την οποία απουσίασε μόνο ο Λέο Ζαμπά που έμεινε στην πισίνα και το γυμναστήριο για θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (17.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία» αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την σημερινή προπόνηση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ