ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με εκτεταμένο rotation κόντρα στον Βόλο

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η κρισιμότητα του αγώνα της Τετάρτης με την Κράσνονταρ στην Τούμπα οδηγεί τον Αμπέλ Φερέιρα σε πολλές αλλαγές στο σημερινό (18:30) παιχνίδι πρωταθλήματοςμε τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Βόλο για τον αγώνα με την τοπική ομάδα χωρίς τους Βραζιλιάνους του αλλά και χωρίς τους Σβιντέρσκι και Μπίσεσβαρ. Στην αποστολή του Δικεφάλου συμμετέχουν για πρώτη φορά τόσο ο Αντόνιο Τσόλακ όσο και ο Μούσα Ουαγκέ τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν και στην αρχική ενδεκάδα.

Και αυτό διότι ο Αμπέλ Φερέιρα σκέφτεται να κάνει εκταταμένο rotation προστατεύοντας και ξεκουράζοντας ποδοσφαιριστές ενόψει του πολύ σημαντικού δεύτερου αγώνα με την Κράσνονταρ στην Τούμπα για τα playoffs του Champions League.

Μάλιστα το σημερινό παιχνίδι ίσως και να αποτελέσει κριτήριο για Τσόλακ και Ουαγκέ σχετικά με το πόσο έτοιμοι είναι να βοηθήσουν την ομάδα τους στον αγώνα της Τετάρτης. Και οι δύο πάντως έχουν δικαίωμα συμμετοχής αφού έχουν προστεθεί στην λίστα που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στην UEFA για τα παιχνίδια με τους Ρώσους.

Από εκεί και πέρα έχει ενδιαφέρον το πόσο θα ανοίξει το rotation καθώς είναι πιθανό να υπάρχουν πολλές αλλαγές και στις τρεις γραμμές του Δικέφαλου.

Ο Ζίβοκβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, ο Μιχάι θα πάρει τη θέση ενός από τους τρεις στόπερ-πιθανότατα του Ίνγκασον που δεν έπαιξε και απέναντι στον Ατρόμητο- και θα ξεκινήσει με τους Βαρέλα Μιχαηλίδη. Ο Κρέσπο θα μείνει και πάλι στον πάγκο και δεξιά θα ξεκινήσει ο Ουαγκέ αφού ο Λύρατζης που είναι στην αποστολή δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Πορτογάλου. Αριστερά υπάρχει πλέον και η επιλογή του Περέιρα και δεν αποκλείεται ο Νορβηγός να κάνει το ντεμπούτο του δίνοντας ανάσες στο Δημήτρη Γιαννούλη.

Δύσκολη είναι η επιλογή στους κεντρικούς χαφ με τον Σβαμπ να αγωνίζεται σε όλα τα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και τον Καντουρί να ξεκουράζεται στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Κάποιος από τους δύο θα μείνει στον πάγκο καθώς μοιάζει μάλλον τραβηγμένο, αν και δεν αποκλείεται, να ξεκινήσουν δίδυμο Εσίτι και Νινούα.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τσόλακ και υπάρχουν τρεις διαθέσιμοι για τις δύο θέσεις κοντά του: Άντριγια Ζίβκοβιτς, Πέλκας και Τζόλης χωρίς να είναι ξεκάθαρο ποιος από τους τρεις θα ξεκουραστεί.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τις πολλές αλλαγές που θα γίνουν ο ΠΑΟΚ, που είχε ήδη την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα θα πρέπει να βρει τρόπο να φύγει με το τρίποντο από το Πανθεσσαλικό καθώς ήδη τα περιθώρια για γκέλες αρχίζουν να στενεύουν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ