ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÅË (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÅË (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα σκέφτεται να προχωρήσει σε ένα ελεγχόμενοrotationγια να κρατήσει δυνάμεις ενόψει του αγώνα της Τρίτης (22/9) με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ τουChampionsLeague.

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα δημιούργησε έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τον προπονητή και τους παίκτες του Δικεφάλου. Τα δύο παιχνίδια με την Κράσνονταρ "γεμίζουν" πολύ το πρόγραμμα του Δικεφάλου που μέχρι το τέλος του μήνα, έχει να δώσει 4 αγώνες μέσα σε διάστημα 13 ημερών με πρώτο σημερινό με τον Ατρόμητο.

Λογικά ο Αμπέλ Φερέιρα θα προχωρήσει σε ένα περιορισμένο πάντωςrotationπροκειμένου να κρατήσει φρέσκους κάποιους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της Τρίτης στη Ρωσία. Εκεί που υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο αλλαγών είναι στην μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου.

ίγες πιθανότητες υπάρχουν για αλλαγή στην τριάδα των στόπερ, να ξεκινήσει δηλαδή ο Μιχάι αντί κάποιου από τους τρεις βασικούς που λογικά θα είναι και πάλι Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδης. Αντίθετα είναι πιθανό ο παίκτης που θα καλύψει τη δεξιά πλευρά να είναι ο Μπίσεσβαρ, όπως έγινε στον αγώνα με την Λάρισα καθώς ο Κρέσπο θα χρειαστεί ανάσες. Από την άλλη πλευρά την αριστερή υπάρχει πλέον δυνατότητα να ξεκουραστεί ο Γιαννούλης αφού ο Περέιρα είναι στην αποστολή αλλά αυτό δεν προβλέπεται να γίνει από το ξεκίνημα του αγώνα με τους Περιστεριώτες.

Στα χαφ ίσως ο Αμπέλ Φερέιρα να θελήσει να δώσει ανάσες είτε στον Καντουρί, είτε στον Σβαμπ, έχοντας ως εναλλακτικές λύσεις τους Εσίτι και Νινούα. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αφορά τον Άντριγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος έχει παίξει ως αλλαγή στα παιχνίδια με την ΑΕΛ και την Μπενφίκα, χρειάζεται ρυθμό και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός.

Σε ότι αφορά στην κορυφή της επίθεσης η πιο λογική κίνηση για την αντικατάσταση του Τσούμπα Άκπομ είναι η χρησιμοποίηση στη θέση του, του Κάρολ Σβιντέρσκι. Εκτός και αν ο Αμπέλ Φερέιρα έχει κάτι άλλο στο νου του που θα είναι ενδεικτικό και για τον αγώνα με την Κρασνοντάρ σε περίπτωση που δεν κλείσει τελικά μέχρι τη Δευτέρα η μεταγραφή του επιθετικού που "παλεύουν" στην Τούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το SPORT24 φέρνει την επανάσταση με την Opta στη Super League Interwetten
Ρέμπε: "Δεν αφήνουμε τον Γιαννούλη πριν από μια ιστορική πρόκληση"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ