ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με 32 παίκτες το ξεκίνημα της νέας σεζόν

ΠΑΟΚ: Με 32 παίκτες το ξεκίνημα της νέας σεζόν
PAOK, proponisi (eurokinissi) MOTIONTEAM

Με 32 ποδοσφαιριστές ξεκίνησετην Πέμπτη (30/7) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, από τους οποίους οι πέντε είναι οι τερματοφύλακες που δουλεύουν με το Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Με αρκετές επιστροφές δανεικών που θα δώσουν την μάχη τους για να πείσουν τον Αμπέλ Φερέιρα ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ της νέας σεζόν ξεκίνησε την Πέμπτη (30/7) η προετοιμασία του Δικεφάλου. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι υπάρχουν δύο ηχηρές απουσίες, αυτές των Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο που έχουν μείνει ελεύθεροι και βρίσκονται στον αέρα.

Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκαν την Πέμπτη: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ρέι, Μελίσσας, Ταλιχμανίδης, Βαρέλα, Διαμαντής, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Μάτος, Γιαννούλης, Τσαούσης, Ροντρίγκο, Λημνιός, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Πέλκας, Χατζηστραβός, Ζαμπά, Τζόλης, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Στοχ, Άκπομ, Σβιντέρσκι και Κούτσιας, ενώ από την Παρασκευή (31/7) θα μπουν στο πρόγραμμα προπονήσεων οι Εσίτι και Κρέσπο που εξασφάλισαν μια μέρα παραπάνω άδεια.

Πέλκας, Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Χατζηστραβός έκαναν ατομικό πρόγραμμα καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς που τους ακολουθούν από την περασμένη σεζόν.

Η αυριανή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ στη Νέα Μεσημβρία όπου θα δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μέχρι την αναχώρηση τους για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί ο ΠΑΟΚ θα δώσει δύο φιλικά με Ατρόμητο (6/8) και Βόλο (10/8) ενώ αναζητούνται αντίπαλοι για άλλα δύο τεστ προετοιμασίας που θα γίνουν πιθανότατα στη Θεσσαλονίκη.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ στην αναφορά της πρώτης του προπόνησης χρησιμοποίησε το μότο "lets rise up" που σημαίνει "Ας ανεγεννηθούμε".

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ

Αναφορικά με τη μεταγραφή του Στέφαν Σβαμπ αναμένεται να ολοκληρωθεί πιθανότατα την Παρασκευή και αν όπως όλα δείχνουν ολοκληρωθεί κανονικά και χωρίς προβλήματα τότε και ο Αυστριακός θα μπει στην προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο χρόνος άλλωστε που έχει μπροστά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να προετοιμαστεί είναι λίγος και θα πρέπει ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει στη διάθεση του από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας τους παίκτες που θα χρησιμποιήσει στο Champions League.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ