ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μαθαίνει αντίπαλο στον 3ο προκριματικό του Champions League

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει για τον ΠΑΟΚ η σημερινή (13:00) κλήρωση για τα προκριματικά του Champions League. Το ιδανικό σενάριο, τα τηλεοπτικά και οι κινήσεις που θα ακολουθήσουν.

Ο ΠΑΟΚ θα μάθει σήμερα ( 13:00) τον αντίπαλο του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και μεθαύριο, Τρίτη (1/9), θα προκύψει και το εμπόδιο που θα πρέπει να περάσει για να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης σε περίπτωση που φτάσει μέχρι και τα playoffs.

Ο Δικέφαλος θα μπει και πάλι στους ανίσχυρους της κλήρωσης με τους πιθανούς αντιπάλους να του φέρνουν μνήμες από το πρόσφατο και μακρινό του παρελθόν.

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ

Πιο δυνατή από τους τρεις είναι η Μπενφίκα, την οποία έχει αντιμετωπίσει 3 φορές στο παρελθόν, με πιο πρόσφατη στα playoffs του Champions League της περιόδου 2018-19, χωρίς να καταφέρει να την αποκλείσει.

Ακολουθεί η Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου, που στα χρόνια της παρουσίας στον πάγκο του Δικεφάλου του γιου Ραζβάν, βρισκόταν συχνά πυκνά στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολούθησε παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Ο πιο βατός από τους πιθανούς αντιπάλους φαίνεται πως είναι η Γάνδη. Οι Βέλγοι με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, στον πάγκο τους μόλις χθες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και φαίνεται πως είναι αποδυναμωμένοι σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί η αίσθηση, που μοιάζει λογική, ότι το σημαντικό σε έναν και πάλι μονό προκριματικό είναι η ομάδα τους να είναι γηπεδούχος στον αγώνα που θα γίνει στις 15 ή στις 16 του Σεπτέμβρη και όχι μόνο ο αντίπαλος που θα προκύψει. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν φυσικά μια κλήρωση με την Γάνδη και το παιχνίδι στην Τούμπα.

"ΠΑΙΖΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Μια επίσης σημαντική παράμετρος, που μάλλον έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αγωνιστική στόχευση του Δικεφάλου που είναι η πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης είναι τα τηλεοπτικά. Η πιο δύσκολη που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ, να παίξει δηλαδή με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, μοιάζει πως θα είναι και η πλέον συμφέρουσα οικονομικά από την στιγμή που φέτος στα μόνα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League τα δικαιώματα των αγώνων ανήκουν στο γηπεδούχο μόνο για την χώρα του και στο φιλοξενούμενο σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Καταλαβαίνει πάντως κανείς ότι μπροστά στην προοπτική να βρεθεί ο Δικέφαλος ένα βήμα πιο κοντά στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης μοιάζει μικρό το οποιοδήποτε οικονομικό όφελος μπορεί να προκύψει από τα δικαιώματα ενός και μοναδικού παιχνιδιού.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Το σίγουρο είναι ότι η σημερινή κλήρωση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από όλους στον ΠΑΟΚ. Και φαίνεται ότι ανάλογα με τον αντίπαλο που θα προκύψει στον 3ο προκριματικό και με την ομάδα που θα βρεθεί στο δρόμο του στα πλέι οφ γνωστό από αύριο το μεσημέρι, θα επηρεαστεί και ο προγραμματισμός για το ρόστερ. Όσο πιο βατός είναι ο δρόμος μέχρι τους ομίλους του Champions League, είναι λογικό να είναι ανάλογα σημαντικές και οι κινήσεις που μπορεί να γίνουν μέχρι τους αγώνες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ