ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Μάλλον φεύγω" είπε ο Πρίγιοβιτς στους συμπαίκτες του!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

"Μάλλον φεύγω" ήταν η ατάκα που είπε σε συμπαίκτες του ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον κοινό δείπνο που έλαβε χώρα χθες (Παρασκευή, 4/1) στο μαγαζί "Επτά Θάλλασες", με πρωτοβουλία του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο Ντουμπάι πρόκειται να ταξιδέψει ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για να συζητήσει με τους παράγοντες της Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του χθεσινού (Παρασκευή, 4/1) κοινού δείπνου. Ωστόσο προσώρας παραμένει στη Θεσσαλονίκη.

Το τραπέζι έγινε το βράδυ της Παρασκευής (4/1) στο μαγαζί "Επτά Θάλασσες" και ήταν πρωτοβουλία του κόουτς, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ασφαλώς είναι απολύτως ενήμερος για την υπόθεση του Σέρβου φορ, ο οποίος είναι... με το ένα πόδι στην Αλ Ιτιχάντ της Τζέντα (δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σαουδικής Αραβίας μετά την πρωτεύουσα Ριάντ).

"Μάλλον φεύγω" ήταν η ατάκα του "Πρίγιο" προς τους συμπαίκτες του, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν ενήμεροι από χθες για τις εξελίξεις με την Αλ Ιτιχάντ και γνωρίζοντας το ποσό που προσφέρει στον Σέρβο δεν τον... κακολογούσαν για το ισχυρό ενδεχόμενο της αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Πρίγιοβιτς έχει πάρει διήμερη άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (προφανώς για να συζητήσει λεπτομέρειες με την Αλ Ιτιχάντ και να αποφασίσει οριστικά τι θα κάνει), ο Δικέφαλος ισχυρίζεται ότι το θέμα της ρήτρας 10 εκατ. ευρώ δεν είναι τόσο... απλό διότι οι Άραβες δεν την καταβάλουν τοις μετρητοίς και προς το παρόν τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί απολύτως δεδομένο.

Όλοι, πάντως στη Θεσσαλονίκη αντιλαμβάνονται ότι οι πιθανότητες παραμονής του "Πρίγιο" δεν είναι πάρα πολλές. Εξ ου και τα μεταγραφικά σενάρια που ήδη κυκλοφορούν περί Μάρκους Μπεργκ και Ευθύμη Κουλούρη. Πάντως τίποτα δεν πρέπει να εκτιμηθεί ως οριστικό στην υπόθεση, καθώς ο Πρίγιοβιτς είχε και πέρυσι δελαστικότη πρόταση (ύψους 4 εκατ. ευρώ ετησίως) από την Κίνα, αλλά ο ΠΑΟΚ τού είχε διπλασιάσει τις απολαβές (1,5 εκατ. ευρώ με νέο συμβόλαιο) και ο Σέρβος είχε παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Τώρα, βέβαια, είναι στα 29 και... πόσες αντίστοιχες προτάσεις θα έχει στην καριέρα του;

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ