ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Λύση μέχρι την Τρίτη στις ανανεώσεις

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Στον ΠΑΟΚ τρέχουν να κλείσουν το θέμα της συμμετοχής των Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο στους αγώνες των πλέι οφ μετά τις 30 Ιουνίου όταν και λήγουν τα συμβόλαια τους.

Ένα από το σημαντικά ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα είναι το θέμα των συμβολαίων που λήγουν αύριο 30 του μήνα. Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Μάτος ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και θα πρέπει να γίνει άμεσα συζήτηση για την ανανέωση τους έστω για τον επόμενο μήνα προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή στους επόμενους αγώνες των πλέι οφ με πρώτο το ντέρμπι της Τετάρτης με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Στην περίπτωση του Μάτος υπάρχει η ασφαλιστική δικλείδα για την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου με βάση των αριθμό των συμμετοχών του. Ο Βραζιλιάνος έπρεπε να φτάσει στις 30 συμμετοχές διάρκειας τουλάχιστον 45 λεπτών κάτι που έχει ήδη συμβεί. Έτσι ανεξάρτητα με το αν θα προκύψουν συζητήσεις για συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας πρόβλημα για τη συμμετοχή του μετά το τέλος του μήνα δεν προκύπτει.

Έτσι το θέμα για τα επόμενα παιχνίδια αφορά στους Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο. Μια πιθανή ανανέωση ενός μήνα δεν είναι απαραίτητο ότι θα προδικάσει και το μέλλον της συνεργασίας του Δικεφάλου κυρίως με τον Μαουρίσιο που φαίνεται να βρίσκεται σε πιο επισφαλή θέση.

Και ενώ δεν έχει ακουστεί κάτι για την στάση του Βιεϊρίνια στο θέμα, ο Βραζιλιάνος είναι αυτός που έχει προειδοποιήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση μέχρι το τέλος του μήνα για να διασφαλιστεί η συμμετοχή του στους αγώνες και τις προπονήσεις.

Η εκτίμηση που υπάρχει στους ανθρώπους του Δικεφάλου είναι ότι στο ζήτημα θα υπάρξει λύση μέχρι αύριο (30/6) προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή των παικτών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που είναι σημαντικό για την κατάκτηση της 2 θέσης στα πλέι οφ και την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του επόμενου Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στοχ: "Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα"
ΠΑΟΚ: Η αλλαγή δεδομένων με τον Ουάρντα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ