ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Λύση εκ των έσω για το δεξί άκρο της άμυνας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Λευτέρης Λύρατζης επιστρατεύεται από τον Αμπέλ Φερέιρα για να καλυφθεί έστω και προσωρινά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο δεξί πλευρό της άμυνας του ΠΑΟΚ από τον τραυματισμό του Ροντρίγκο Σοάρες και την άδεια του Λέο Μάτος.

Ο τραυματισμός του Ροντρίγκο Σοάρες, που θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου για 1.5 μήνα περίπου, δημιουργεί λειψανδρία στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος θα χάσει ακόμη και τα δύο παιχνίδια για τα playoffs του Champions League σε περίπτωση που η ομάδα του καταφέρει να περάσει από την γ' προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Το πρόβλημα γίνεται μάλιστα μεγαλύτερο από την στιγμή που ο Λέο Μάτος θα βρίσκεται στη Βραζιλία για την επόμενη εβδομάδα, έχοντας πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο μοναδικός διαθέσιμος για τον Αμπέλ Φερέιρα, είναι ο Δημήτρης Λημνιός που από την προετοιμασία δοκιμάζεται σε θέση μπακ - χαφ, καλύπτοντας όλη τη δεξιά πτέρυγα. Βέβαια, για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζεται, καθώς θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

Έτσι αποφασίστηκε να υπάρξει, έστω και προσωρινά, λύση εκ των έσω, με τον Λευτέρη Λύρατζη να αφήνει το γκρουπ των παικτών που προορίζονται να δοθούν δανεικοί και να επιστρέφει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός, που αγωνίστηκε στην προηγούμενη σεζόν δανεικός στον Βόλο, έχει μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει παρουσία τουλάχιστον στις προπονήσεις της ομάδας του. Με τον Παναθηναϊκό στις 5/9 αναμένεται να πέσει στα βαθιά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ