ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "LOVE is Black and White!"

ΠΑΟΚ: "LOVE is Black and White!"

O Άγιος Βαλεντίνος φέτος θα φορεθεί σε δύο χρώματα. Το άσπρο και το μαύρο.

Η αγαπημένη γιορτή των απανταχού ερωτευμένων είναι εδώ και μαζί της και το ηλεκτρονικό κατάστημα του του ΠΑΟΚ ( store.paokfc.gr), για να λύσει μια και καλή την σπαζοκεφαλιά του δώρου που θα κάνουν οι γυναίκες της μεγάλης οικογένειας του "Δικεφάλου" στα αγαπημένα τους Παοκτσάκια!

Δώρα για όλα τα γούστα και βαλάντια με κοινή αναφορά την αγάπη στην ομάδα μας, αλλά και τη καλαισθησία και την ποιότητα, όλα με την υπογραφή της ομάδας που ένωσε μία ολόκληρη πόλη.

Και με τι να πρωτοξεκινήσει κανείς:

1)ΤΑΒΛΙ ΠΑΟΚ

Επειδή κάποιες συνήθειες δεν παλιώνουν ποτέ, έτσι και ελληνικό σπίτι χωρίς τάβλι δε γίνεται. Αγοράστε στον αγαπημένο σας το τάβλι με τον "δικέφαλο" και να είστε σίγουρες πως τα κυριακάτικα πρωϊνά παρέα με τον καφέ θα αποκτήσουν άλλο χρώμα και ένταση, καθώς με το τάβλι του ΠΑΟΚ θα ανάψουν τα αίματα μια και καλή...!

2) ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΣ ΠΑΟΚ "SEIKΟ"

Ένα κομψότατο ρολόι με την εγγύηση "Seiko" και τη δύναμη του κλασικού, αν μη τι άλλο θα συγκινήσει και θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του συντρόφου σας.

Κομψό, με γκρι και ασημί καντράν και ανάγλυφες ενδείξεις, το συγκεκριμένο ρολόι, εκτός από απόδειξη της αγάπης και της αφοσίωσης στην αγαπημένη του ομάδα, είναι και ένα απαραίτητο συμπλήρωμα σε κάθε "αρσενικό" με ξεχωριστή αίσθηση του γούστου.

3) ΚΟΥΤΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΝΙΑΔΑΣ "ΠΑΟΚ"

Να είστε σίγουρες, ότι όσο δύσκολα ένας άνδρας θα αγόραζε ένα τέτοιο σετ περιποίησης, καθώς θα το αμελούσε, άλλο τόσο εύκολα θα γίνει μέρος της καθημερινής του φροντίδας. Μέσα σε όλα όμως είναι και ένα "πονηρό" δώρο για το έτερον ήμισυ σας μιας και ο τελικός αποδέκτης μίας όμορφης και περιποιημένης γενειάδας θα είστε πάντα εσείς!

4) ΠΟΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΟΚ

Πιστές στη συνήθεια να διαλέγετε τα ρούχα των συντρόφων σας, η αγαπημένες κυρίες της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ, έχετε μία ευκαιρία τη μέρα των ερωτευμένων, να επιλέξετε και ένα πανέμορφο πόλο μπλουζάκι με το σήμα του "Δικεφάλου", το οποίο να είστε σίγουρες, ότι ο καλός σας πολλές φορές είχε μπει στο πειρασμό να αγοράσει αλλά δεν είχε μαζέψει ποτέ αρκετό κουράγιο για να σας ρωτήσει. Κάντε λοιπόν τη μεγάλη ανατροπή αφήνοντας τον να το φορέσει τη ξεχωριστή αυτή βραδιά.

5)ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΑΟΚ

Απλό πρακτικό και χρησιμότατο δώρο. Η κρυφή ενοχή του οπαδού θέλει να έχει σε 24ωρη βάση μαζί του τον ΠΑΟΚ της καρδιάς του. Θα το αγαπήσει όσο δε φαντάζεστε.

6) ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΟΚ 17-18

Τελευταίο αφήσαμε το δώρο που θα "εκτοξεύσει" την αγάπη του συντρόφου σας σε εσας. Όσο περισσότερα αγαπάει την ομάδα του ο καλός σας, τόσο περισσότερο η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, θα του μείνει αξέχαστη με το συγκεκριμένο δώρο. Η επίσημη φανέλα μίας χρονιάς που ο "δικέφαλος" καλπάζει για το πρωτάθλημα με προσωπική υπογραφή πάνω της του αγαπημένου του παίχτη και δύο αυτόγραφά του και όλα αυτά σε ένα ξύλινο κουτί δώρου, σωστό κομψοτέχνημα. Να είστε σίγουρες ότι έπειτα από τέτοια χειρονομία, ο Άγιος Βαλεντίνος θα γίνει τα δικά του Χριστούγεννα.

7) ΚΑΝΤΕ "ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ" ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Αν πάλι αποφασίσετε να μείνετε σπίτι, τολμήστε και δώστε το χρώμα της αγαπημένης του ομάδας, με τα άσπρα και μαύρα αρωματικά κεριά σε τρίμα ΠΑΟΚ που διατίθενται και αυτά από το store.paokfc.gr, δίνοντας εκτός από ρομαντική και...πανηγυρική ατμόσφαιρα τη ξεχωριστή αυτή βραδιά. Μη ξεχνάτε εξάλλου, ότι ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μία απλή ομάδα. Είναι ένα κομμάτι της ζωής του ανθρώπου που έχετε επιλέξει να έχετε δίπλα σας. Και κάθε γιορτή σαν αυτή μπορεί να είναι μία καλή ευκαιρία, να δείξετε το αγκάλιασμα και το σεβασμό σε αυτή του την επιλογή.

ΠΑΟΚ: "LOVE is Black and White!"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ