ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ-Λεβέκ: Δικαστικά θα προκύψει το διαζύγιο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει από την ΕΠΟ τη λύση του συμβολαίου του με τον Ντοριάν Λεβέκ και η αίτηση του θα συζητηθεί την επόμενη Δευτέρα.

Το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ζητήσει από την Ομοσπονδία να τερματίσει το συμβόλαιο του Γάλλου αμυντικού σημαίνει πως δεν υπήρξε συμφωνία με τον ίδιο το Γάλλο αμυντικό για τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Η περίπτωση του Λεβέκ είναι μάλλον παράξενη με το Γάλλο αμυντικό να έρχεται στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017 και από τότε μέχρι σήμερα έχει μόλις μία συμμετοχή σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Στις 27 Αυγούστου 2017 ο Λεβέκ έπαιξε για 65΄ σε ένα παιχνίδια πρωταθλήματος με την Κέρκυρα στην Τούμπα και από εκεί και πέρα…ουδέν.

Ο Λεβέκ τραυματίστηκε σε εκείνο το παιχνίδι και εγχειρίστηκε στη πατρίδα του λίγους μήνες αργότερα. Στη διάρκεια της επέμβασης αυτής διαπιστώθηκε ότι ο Γάλλος κουβαλούσε προβλήματα από προηγούμενους τραυματισμούς, τα οποία πάντως θεωρητικά ξεπεράστηκαν με αυτήν.

Ο Ντοριάν Λεβέκ ωστόσο ποτέ δεν επέστρεψε σε αγωνιστική ετοιμότητα με αποκορύφωμα το πρώτο φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ στη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, με την ομάδα Κ-20 της Γάνδης. Ο Λεβέκ προφασίστηκε και πάλι ενοχλήσεις, δεν έπαιξε στο συγκεκριμένο φιλικό, αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ επίσημα να ενημερώσει ότι ο Γάλλος ιατρικά τουλάχιστον δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Με αυτό το σκεπτικό η ομάδα της Θεσσαλονίκης καταφεύγει πλέον στην ΕΠΟ υποστηρίζοντας ότι ο Γάλλος αμυντικός προφασιζόμενος ενοχλήσεις δεν συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας του και ζητά να του λυθεί το συμβόλαιο. Και αυτό διότι σε όσες συζητήσεις έγιναν μαζί του για τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ δεν προέκυψε συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ