ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κυνηγάει το απόλυτο στα πρωταθλήματα της Super League

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στο κυνήγι μιας απίστευτης επίδοσης βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που πάει για το απόλυτο με την κατάκτηση όλων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Super League.

Την Κυριακή το μεσημέρι η Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του Άρη στο Final-4 της Λαμίας και κατέκτησε το πρωτάθλημα σε επίπεδο Κ15.

Παράλληλα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ήδη στεφθεί πρωταθλήτρια σε επίπεδο Κ19, κατακτώντας το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να πανηγυρίζουν έξαλλα στην Ξάνθη.

Την ίδια ώρα στον ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα μέχρι τη μαθηματική στέψη και σε επίπεδο ανδρών καθώς με νίκη επί της ΑΕΛ την Κυριακή το βράδυ ο δικέφαλος θα πάρει το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν σταματά εδώ. Αντίθετα είναι μέσα στην διεκδίκηση και του πρωταθλήματος Κ17. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο final-4 που αναμένεται να διεξαχθεί στη Βόρεια Ελλάδα ως πρωτοπόρα από τον Β' όμιλο. Αν ο δικέφαλος καταφέρει και κερδίσει αρχικά τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό και εν συνεχεία όποια ομάδα βρεθεί στον τελικό, τον Ολυμπιακό ή έναν εκ των ΠΑΣ Γιάννινα ή Άρη (σ.σ. ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα μετέχει στο final-4 ως δεύτερη από τον Β' όμιλο) τότε θα έχει καταφέρει το απόλυτο.

Θα έχει κατακτήσει και τα τέσσερα πρωταθλήματα της Super League. Επίδοση που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά από το 2013-14 όταν άρχισε και διεξάγεται το πρωτάθλημα Κ15 και ουσιαστικά η διοργανώτρια αρχή έχει βάλει υπό τη σκέπη της και τις τέσσερις διοργανώσεις.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Αυτό που επίσης προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι οι αριθμοί που συνοδεύουν τις τέσσερις ομάδες του ΠΑΟΚ και έχουν να κάνουν με ποσοστό νικών μεγαλύτερο του 80% έως τώρα.

Σε επίπεδο ανδρών ο ΠΑΟΚ έχει δώσει έως τώρα 27 παιχνίδια και έχει 24 νίκες και 3 ισοπαλίες. Όσο για την Κ19 ο δικέφαλος σε σύνολο 24 αγώνων έως τώρα έχει πάρει 23 νίκες και έχει μόλις 1 ισοπαλία.

Η Κ17 του ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που έχει δυο ήττες σε 23 αγώνες που έχει δώσει. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει σε 23 ματς, 15 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Τέλος η Κ15 της ομάδας της συμπρωτεύουσας έφτασε στην κατάκτηση του φετινού τίτλου αήττητη έχοντας σε 18 παιχνίδια που έδωσε 17 νίκες και 1 ισοπαλία με σύνολο τερμάτων 63-7.

Συνολικά δηλαδή σε 92 παιχνίδια ο ΠΑΟΚ έχει 79 νίκες, 11 ισοπαλίες και μόλις δυο ήττες. Αριθμοί πραγματικά εντυπωσιακοί που δείχνουν ότι η δουλειά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν αφορά μόνο την πρώτη ομάδα αλλά το σύνολο της από το πιο μικρό τμήμα έως και το μεγαλύτερο καθώς οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ δημιουργούν τους μελλοντικούς πρωταθλητές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ